PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

 

Budući srednjoškolci i studenti, izbor školovanja direktno utiče na vašu budućnost. Ukoliko želite da potvrdite svoj izbor, ili još uvek razmišljate o odgovorima na pitanja:

Koju školu ili fakultet da upišem? Koja su moja interesovanja i sklonosti? Kakve su moje sposobnosti? U kojim zanimanjima ću biti najuspešniji? Kako da budem zadovoljan izborom zanimanja?

Profesionalna orijentacija podrazumeva psihološku procenu vaših interesovanja, sposobnosti, osobina ličnosti i motivacije, sa ciljem uspešnog izbora škole, fakulteta ili budućeg zanimanja. Naš Centar za procenu i razvoj vam pruža stručnu procenu i savetovanje prilikom izbora i donošenja prave odluke.

Kao partner jedinstvene, svetski poznate metode Harrison Assessments, Beaconhouse je jedini ovlašćeni distributer u Srbiji za korišćenje Harison metodologije za procenu ličnog potencijala na osnovu 156 osobina ličnosti u okviru preko 600 zanimanja. Harrison Assessments metod je jednostavan za korišćenje a upitnik se može popunjavati on-line ili metodom papir-olovka.

Opredeljenje za zanimanje određuje važan sadržaj trećine života. Svakom čoveku veoma je važno da radi ono što voli, u čemu je uspešan i zadovoljan.


Pogledajte sekcije
 Procena za izbor srednje škole – modul BCH PO 01
 Procena za izbor fakulteta – modul BCH PO 02 
 Procena za zbor master studija – modul BCH POM1

Preuzmite brošuru